Welkom op de website van Platform Waterwijk
Stichting Platform Waterwijk is een belangenorganisatie van en door bewoners die tot doel heeft: het woon- en leefklimaat in de wijk Waterwijk te bevorderen en in stand te houden.
Op deze site vindt u alle informatie over onze organisatie en houden wij u op de hoogte over van alles dat in de Waterwijk gaande is

Wat kunt u doen?
Wij kunnen ons werk als vertegenwoordiging van de bewoners alleen goed doen als we weten wat er leeft in de Waterwijk. Het Platform biedt u de mogelijkheid om al uw vragen, opmerkingen, problemen of idee├źn over de Waterwijk naar ons toe te mailen. Wij kunnen u van dienst zijn door op uw vragen te antwoorden of door u in contact brengen met de juiste instantie:

Wij houden u actief op de hoogte over de ontwikkelingen in de wijk
Zo kunt u sneller reageren over de onderwerpen op de wijkagenda. Heeft u een goed idee of beschikt u over bepaalde kennis of expertise die bijdraagt aan het werk binnen het Platform? Laat het ons weten. Het Platform kan altijd goede en enthousiaste mensen gebruiken in het bestuur of in een van projectgroepen. Actieve deelname in het Platform Waterwijk biedt u de gelegenheid om uw buurt en gemeente beter te leren kennen en uw eigen netwerk te vergroten. Met als resultaat het in stand houden en verbeteren van de (ook uw) woonomgeving.
Samen bereiken we meer!

Nieuwsbrief
Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?
Stuur ons dan een mail met uw voor- en achternaam en uw e-mailadres o.v.v nieuwsbrief naar